banner2779
banner2752
banner2750

Torununu öldürüp başında bekledi
 Gölcük Şirinköy’de meydana gelen olayda bir kişi silahla vurularak öldürüldü. Cinayeti işleyen şahıs olay yerinde bir kamelyada otururken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre Gölcük Şirinköy Mahallesi Kervansaray parkı mevkiinde silah sesleri duyan vatandaşlar olay yerinde kanlar içinde yatan bir şahsı görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde isminin Erbil Aygün (32) olduğu öğrenilen şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede detaylı inceleme bulundu.

OLAY YERİNDE YAKALANDI

Polis ekipleri çalışmalarını sürdürdüğü esnada olay yerinin yaklaşık 10 metre ilerisindeki kamelyada oturan bir şahsın hareketlerinden şüphelenince şahsı aramak istedi. Yaptıkları incelemelerde Ahmet K. isimli şahsın üst aramasında tabanca ele geçirildi. Ahmet K. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

DAYISINI YARALAMIŞTI

Olay yerinde tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından Erbil Aygün’ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Alınan bilgi ve iddialara göre; ölen Erbil Aygün, Düzce'de ikamet ediyor fakat sürekli Gölcük'e gelerek burada oturan dayısı Orhan K.'yı rahatsız ediyordu. Aygün daha önce dayısı Orhan K.'yı silahla yaralamıştı. Yine Düzce'de ikamet eden cinayet zanlısı Ahmet K.'nın ise ölen Erbil Aygün'ün dedesi olduğu ve tedavi olmak amacıyla Kocaeli'ye hastaneye geldiği esnada torununa rastladığı ve öldürdüğü, olay yerinin yakınında bulunan bir çardakta oturarak polis ekiplerini beklediği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751