TRABZON'DA GÖLCÜK İSMİ BİR MAHALLEDE YAŞATILACAK

Gölcük Belediye Meclis Üyesi Nazım Usta da, toplantıya katıldı.

Kardeş Belediye Ortahisar Belediyesi  Eylül ayı Meclis toplantısında Gölcük Belediyesi’nin ismi Hacıkasım’daki kentsel dönüşüm alanında Cudibey İlkokulu ve Trabzon Öğretmenevi’nin de bulunduğu yeni yapılacak olan caddeye verilmesi görüşüldü.

“Gölcük’e Layık Bir Caddeye İsmini Verdik”

Gölcük’ün isminin, Tabakhane’de kentsel dönüşüm alanında ihalesi yapılan Cudibey İlkokulu ve Öğretmen Evinin yapılacağı alanda oluşacak caddeye verilmesine karar verildi. Meclis Başkan Vekili Kınalı, “İsim verilen cadde çok önemli cadde. Trabzon’un en tarihi merkezlerinden biri. Trabzon’un kentsel dönüşüm alanlarından birinde olacak. Gölcük’e layık bir yer. İnşaatı bittiği zaman Trabzon’un en gözde caddelerinden biri olacak” dedi.

“Ortahisar İsmini Gölcük’te Yaşatacağız”

Karar alındığı sırada Ortahisar Belediye Meclisinde bulunan Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Nazım Usta da söz alarak teşekkür ederken, Gölcük’te de Ortahisar’ın isminin yaşatılacağını belirti. Usta, Gölcükspor’un formasını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817