banner2779
banner2752
banner2750

Trabzonlu futbolcular Körfez’de Ağırlandı
 Trabzonspor’un İşitme Engelliler Futbol Takımı, Körfez’de misafir edildi. Gölcük’te yapacakları maç için ilimize gelen futbolcular, ilçenin tanınmış işadamları Ali Çakır ve Adnan Çakır ile Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan yazıcı tarafından konuk edildiler.

16 futbolcu ve Teknik Direktör Ayhan Kırıcı’dan oluşan Trabzonspor İşitme Engelliler Takımı, Körfez’de Ali Çakır ve Hasan yazıcı tarafından karşılandılar. Örnek bir ev sahipliği yapan Ali Çakır, futbolcular için Körfez Öğretmenevi’nde yer ayırdıktan sonra yemek için de Tütünçiftlik’te Kasrı Çakır’ı organize etti. Futbolcular burada yemeklerini yedikten sonra, öğretmenevinde dinlenip maçlarını yaptıktan sonra geri döndüler.

Bu süre içinde örnek bir ev sahibi olan Ali Çakır, konuklarını en iyi şekilde ağırladı ve bunun karşılığında da Trabzon’dan sürekli olarak teşekkür telefonları aldı. İşitme Engelliler liginde 12 takım mücadele ediyor. Trabzonspor İşitme Engelliler Liginde mücadele eden Trabzonspor takımı, önceki yıl bölgesel ligde birinci olmuş ve süper lige yükselmişti. Başkanlığını Ömer Ayar’ın yaptığı takım, şampiyon olarak Avrupa Şampiyonlar ligine katılmayı hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751