banner2779
banner2752
banner2750

TRABZONLULAR DOĞAN’IN MAKAMINDA
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Doğan’ın büyük bir misafirperverlikle ağırladığı son ziyaretçileri Kocaeli Trabzonlular Derneği oldu.

DERNEK AMACIMIZ İZMİT’E HİZMET

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Sarısüleyman Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Mehmet Bilici, Mehmet Keskin, İbrahim İbrahimoğlu ve Abidin Eşkin Başkan Doğan’a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Amaçlarını İzmit’in sosyal ve kültürel faaliyetlerine katkı sunmak olarak açıklayan Orhan Sarısüleyman “hemşerilerimizi bir çatı altında toplayıp yapacağımız etkinliklerle kentin sosyal dokusuna ne kadar katkı sunabiliriz, onun çabası içerisinde olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.  

DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIZ

 

Kocaeli Trabzonlular Derneği'nin Kocaeli'nde uzun yıllardır başarılı ve dikkat çeken çalışmalar yaptığını ifade eden Başkan Doğan, "İzmit Belediyesi  olarak sivil toplum kuruluşlarına büyük önem ve veriyoruz. Şehrimizde bulunan hemşeri derneklerimiz bizim için son derece önemli. Bu derneklerimiz kendi memleketlerinin kültürünü, geleneğini, göreneklerini, örf ve adetlerini şehrimize ve gelecek nesillere aktarıyorlar. İzmit Belediyesi olarak her zaman derneklerimizin yanındayız" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751