banner2779
banner2752
banner2750

TRABZONLULARDAN ÇAKIR'A DESTEK
 Kahvaltı programında hemşerisi olduğu dernek başkanları tarafından oldukça sıcak karşılanan Milletvekili Adayı Çakır, " Bizler yıllar önce memleketimizi iş, aş umuduyla bırakıp Kocaeli'ne yerleşmişiz. Türkiye'nin en büyük sanayi şehri olduğu için Kocaeli, Trabzon gibi Anadolu’nu tüm şehirlerinden göç almış. Bu bakımdan Kocaeli, Türkiye'nin her bölgesinden insanların yaşadığı kültür mozaiği haine gelmiş bir şehirdir. Artık bizler kendi öz kültürümüzü derneklerimizle yaşatarak, büyük şehirde birlik içinde yaşama bilinci ile ayrımcılığı bir kenara bırakıp toplum olarak önce ülkemizi sonra da Kocaeli'ni en iyi şekilde kalkındıracağız ve temsil edeceğiz. Ben sadece bir bölge insanını temsil eden vekil olmayacağım. Kocaeli'nin dört bir tarafında yaşayan tüm halkımızın vekili olacağım" dedi. 
 1 KASIM'DA HALKIMIZ HESABINI SORACAK
 Konuşmasına şu sözlerle devam eden Çakır, “Ülkemizde istikrarsızlığa izin vermemeliyiz. İstikrarsızlık ve krizler her zaman Türkiye’nin önünü kesmiş, gelişme ve kalkınmamızı engellemiştir. Sağduyulu Halkımız, Türkiye’nin önünü kesmek isteyen ve herşeye hayır diyenlere, ülkenin gelişmesine ve bütün büyük projelere muhalif olanlara ve terörden medet umanlara, 1 Kasım'da hesap soracak. Biz, AK Parti olarak 13 yıldır yaptığımız hizmetleri daha da ileriye taşımak, 3.köprü, 3. Havaalanını tamamlamak, şehir hastanelerini bitirmek, yeni okullar, yollar yapmak, insanlarımızı sosyal ve ekonomik olarak kalkındırmak istiyoruz. Bizim amacımız ülkemizin önünü açmak, halkımızın refahı ve mutluluğu için olan gücümüzle çalışmak ve her koşulda milletimize hizmet etmektir.” dedi.   

DESTEĞİNİZ ENERJİMİ ARTTIRIYOR
Destekleri için dernek başkanlarına teşekkür eden Çakır, ”Yıllardır bu kentte yaşayan bir kardeşiniz olarak sizlerin desteği ve görüşlerini önemsiyorum. Her zaman hemşerilerinin yanında olmak için mücadele veren siz sivil toplum önderlerinden; çıkmış olduğum siyasi arenada sizlerin manevi desteğini hissediyor olmak enerjime enerji katmaktadır. Bu kentteki birlik ve beraberliğimizin temel unsuru sizlersiniz, gerek fiziki olarak burada bulunan gerekse de desteğini esirgemeyen siz değerli hemşerilerime teşekkürü bir borç bilirim. Karadenizlisi, Egelisi, Doğulusu, Batılısı hepimiz biriz ve bu şekilde güçlü bir ülkeyiz." dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751