banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

TRABZONLULAR’DAN DOĞAN’A DAVET

Ziyaretten uyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluşların önemine değinen Başkan Doğan “ şehirler, içinde barındırdıkları kültürlerle zengindirler.  İzmit bu konuda çok zengin ve şanslı bir şehirdir. Sivil toplum kuruluşları sayesinde bu zenginlik şehirlerin değerine değer katmaktadır. Trabzonlu vatandaşlarımız da bu zenginliğimizin bir parçasıdır” dedi.

AYRI BİR ANLAM TAŞIYOR

Uluslararası Fuar Merkezi’nde 22 -25 Şubat tarihlerinde düzenlenecek etkinliğin önemine de değinen  Doğan “ bu tür etkinliklerimiz kültürlerin tanıtılmasının yanı sıra kaynaşmaya ve birlik ve beraberlik duygularının yaşanmasını sağlamaktadır. Birlik ve beraberlik ruhunun en çok hissedilmesi gereken şu günlerde bu etkinliğiniz ayrı bir anlama taşımaktadır. Bizler de bu renkli mozaiği bir arada tutarak şehrimizi güzelleştirme adına çalışmalarımıza yön veriyoruz. Şehrimizde yaşayan ve kültürleriyle ayrı bir değer katan Trabzonlu hemşerilerimizle her zaman bir ve beraberiz” şeklinde konuştu.  

ARAMIZDA GÖRMEK ÖNEMLİ

Belediye Başkanı Doğan’ı etkinlikte aralarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını söyleyen Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu da “  başkanımızın derneğimize olan inancını ve desteğini her zaman gönülden hissediyoruz. Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi bu etkinliğimizde de bizi desteklediği için kendisine teşekkür ediyoruz ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826