TRABZONLULARIN DERNEĞİNİ SOYLU AÇTI

Yahyakaptan Mahallesindeki Kocaeli Trabzonlular Derneği binasının açılışına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

SOYLU KATILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra açılış törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek, milletvekilleri Fikri Işık ve Raziye Sezer Katırcıoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, AK Parti İl eski Başkanı Mahmut Civelek, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

Açılışta konuşan Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu, “Bize burayı tahsis eden Büyükşehir, İzmit Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Trabzonlu olan Derince Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Derneğimiz hayırlı olsun” dedi.

BİNAYI GEZDİLER

Açılışta konuşan Süleyman Soylu, “Yeni dernek binası Kocaelilere hayırlı olsun” dedi. Konuşmanın ardından protokol hep birlikte kurdele kesti. Kurdele kesiminden sonra Süleyman Soylu, dernek binasını gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817