banner2779
banner2752
banner2750

TRAFİĞE NEŞTER VURDULAR

 Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclisi  grup sözcüsü ve Ulaşım Komisyonu Başkan Yardımcısı Vahit Er Yılmaz ile Körfez Şoförler Odası başkanı Ali Karadeniz,  Kocaeli Büyükşehir Ulaşım Daire başkanlığını ziyaret ederek ilçedeki düzenleme yapılması gereken yerleri harita üzerinde gösterdiler.

Ulaşım daire başkanı Ayşegül Yalçınkaya iletilen sorunlar hakkında çalışma yaptıklarını ve bir taslak hazırladıklarını söyledi.

Vahit Eryılmaz harita üzerinde yaptığı işaretlemeler ile ilçedeki trafik düzenlemesi gereken noktaları anlattı.

Dile getirilen noktalar arasında Rota Limanı girişindeki ışıkların dönüşleri izin verilecek şekilde düzenlenmesi , Yarımca Sanayi girişindeki beton göbeğin taşlanarak tırların dönüşüne izin verecek hale getirilmesi,  viyadük altlarındaki karşılıklı dönüşlere izin verecek düzenlemelerin yapılması ve Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde ki Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Bağlar Caddesi'nde Tek yönlü trafik uygulaması yapılması gibi konular yer aldı.

Belirtilen konuları not alan Ulaştırma Daire Başkanı Ayşegül Yalçınkaya, yetkililere talimat vererek Vahit Eryılmaz ve Ali Karadeniz ile birlikte sahadan inceleme yapıp gerekli düzenlemeler için çalışmalar oluşturulmasını istedi. Ulaşım Daire Başkanlığı görevlileri, bu hafta içinde saha çalışması için Körfez’e gelecek, Eryılmaz ve Karadeniz’le birlikte görüş alarak çalışma yapacaklar.

Vahit Eryılmaz daha sonra bu gelişmeleri Körfez Belediye Meclisinde de dile getirdi ve Ulaştırma Daire Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve ekibine çalışmalardan dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751