TRAFİK LEVHALARINA ÖZEL ARAÇ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, uyarı, bilgi ve yönlendirme levhalarını direk çakma aparatlı ve vinç platformlu bir araçla ulaşım arterlerine monte ediyor. Özel olarak hazırlanmış araç ile daha önce tamamen insan gücü ile yapılan hizmetin kapasitesi yüze 30 artırılarak olası sağlık problemlerinin de önüne geçiliyor.

 

TASARRUF VE GÜVENLİK ÖN PLANDA

Ulaşım arterlerinde yol sürüş güvenliği ve trafik akışının düzenli olarak sağlanması için düşey trafik işaretlenmeleri büyük önem arz etmekte. Büyükşehir Belediyesi bu uyarı, bilgi ve yönlendirme levhalarını yerleştirme hizmetini, hem zaman tasarrufu sağlanması hem de güvenliliğini artırmak için özel bir araçla yürütüyor.

 

MONTAJ KAPASİTESİ ARTTI

Büyükşehir Belediyesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından kullanılan özel araç, standart trafik işaret ve bilgi, kavşak içi yön bilgi, ön bilgi levhalarının montaj, demontaj, bakım ve onarım işlerini yapıyor. Araç sayesinde  montaj ve de montaj kapasitesi yaklaşık yüzde 25-30 artarak  yapılan imalatların kullanım ömrünün daha uzun olması sağlanıyor.

 

YILDA 10 BİN LEVHA

Öte yandan yılda ortalama 10 bin adet düşey trafik işaretlemesinin yapıldığı araç ile çalışanların tabela çakarken yaşabilecekleri sağlık sorunları en aza indiriliyor. Ayrıca kullanılan sarf malzemeler azaltılıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817