Trafik tedbirleri alındı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Ağustos Pazar günü Perşembe pazarı alanında yapacağı mitingden dolayı trafikte bazı düzenlemelere gidileceğini açıkladı.

 

 

BİR DİZİ ÖNLEM

Bir günlük düzenlemeye göre Ömer Türkçakal Bulvarı, Kuzey ve Güney yan yollar üzerindeki ışıklı kavşakların Emniyet Müdürlüğünün uygun gördüğü zaman aralığında (08.00-16.00) uygulanmak üzere sinyalize kavşaklar flaşa alınacak. Sakarya ve İstanbul istikametinden gelişte D-100 Karayolundan Adalet Köprüsüne katılımlar kapatılacak. D-100 Karayolu Sakarya istikametinde Seka Tüneli içinden şehir merkezine giriş kapatılacak.  Seka Tüneli üzerinden tren garı – şehir merkezine giriş kapatılacak. Yürüyüş yolu Leyla Atakan kavşağından kesilerek trafik güney-kuzey istikamete mecburi olarak çalıştırılacak. Perşembe pazarına gelen akımların polis arama noktalarına yaklaşma istikametlerinde mecburi yön uygulanmak üzere miting alanına yürüyüş yolundan gelen akım en son Eren Camii önünde kesilecek.

 

 

SANTRALDE DE DÜZENLEME

Gazanfer Bilge Bulvarından gelen akım Santral Kavşağından kesilerek İnönü Caddesi – Gazi Mustafa Kemal Bulvarına yönlendirilecek. Rafet Karacan Bulvarından gelen akım Dünya Göz Hastanesinde kesilecek. Kuzey yan yoldan gelen akımlar için AKP ışıklı kavşağında ve Adliye ışıklı kavşağında ışıklar paralel çalıştırılarak köprü üzerinden çıkışlar kapatılacak. Ömer Türkçakal Bulvarından gelen akımlar için köprü üzerinden Sakarya istikametine yönlendirilecek. Bu yolu kullanan toplu taşıma araçları D-100 Karayolu - Akçakocabey köprülü kavşağından dönüş yaparak mevcut güzergahı kullanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817