banner2779
banner2752
banner2750

Tramvay Güzergahı Işıl Işıl

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin dört bir yanını görsel aydınlatmalarla renklendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda tramvay güzergahı boyunca yerleştirilen aydınlatma ledleri görsel şölen yaşatıyor. Şehabettin Bilgisu Caddesi Yeni Cuma Durağı’ndan başlayan görsel aydınlatmalar Merkez Bankası’na kadar uzanıyor.

 

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Büyükşehir Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yerleştirilen led figürler havadan da görüntülendi. Aydınlatma görselleri geçtiğimiz yılın son günlerinde değiştirilen Adnan Menderes Üstgeçidi’yle aynı karede buluşan tramvay güzergahının oluşturduğu görsellik hayranlık oluşturdu. Yapılan çalışmalar sonrası ışıl ışıl olan Şehabettin Bilgisu Caddesi’nde Kocaeliler çokça fotoğraf çektirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751