Tren garında hareketli dakikalar
 İzmit Tren Garı’nda hareketli dakikalar yaşandı. Gar girişinde çantasında şüphelenilen şahıs ile polis arasından tartışma çıktı. Şahıs gözaltına alınırken çanta her ihtimale karşı gar dışına çıkarılarak uzman ekip çağırıldı.

İzmit Tren Garı'na gelerek Yüksek Hızlı Tren'e binmek isteyen Necati Ö. adlı şahıs gar girişinde bulunan arama noktasında çantasını x-ray cihazına soktu. Görevliler çantada şüpheli malzemeler tespit etti. Güvenlik görevlileri Neczati Ö.'nün çantasını aramak istedi. Buna izin vermeyen Necati Ö. ile güvenlik grevlileri tartışmaya başladı. Necati Ö.'nün çantası her ihtimale karşı gar dışında bir ağacın altına bırakılarak polise haber verildi.

Hızla tren garına gelen polis ekipleri ile de tartışan şahıd gözaltına alındı. Çanta için uzman ekip çağırıldı. Çantada inceleme yapan uzman ekip herhangi bir tehlikeli durumla karşılaşmadı. Gözaltına alınan Necati Ö., Saraybahçe Polis Karakolu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817