Tribün Liderini Vuran Üç Kişi Adliyeyede
Edinilen bilgiye göre, İzmit'te geniş bir kesim tarafından tanınan Hodri Meydan tribün liderlerinden Tuna Durmaz, (35) önceki gece bar çıkışı silahlı saldırıya uğramış, ensesinden aldığı tek kurşunla ağır yaralanmıştı. Ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Durmaz, daha sonra Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Hayati tehlikesi devam eden Durmaz'ı yaraladığı iddia edilen bar sahiplerinden Volkan B. (29), olaydan sonra polis tarafından gözaltına alındı. Polis tarafından her yerde aranan Gökhan D. (30) ile Gürkan B. (28) polise teslim oldu. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen 3 kişinin ifadelerine göre, Tuna Durmaz, bar önünde bekleyen görevlilerin "Damsız girilmez" uyarısına rağmen olay çıkartarak içeri girdi. Sakinleştirilen Durmaz, Volkan B. tarafından karşılanarak mekanda oturmasına izin verildi. 

İddialara göre, bir süre burada oturarak alkol alan Durmaz, daha sonra mekandan ayrılmak istedi. Bu esnada kendisine hesabı götüren çalışana küfreden Durmaz, "İzmit bizden sorulur. Ben hesap ödemem" diyerek mekandan ayrıldı. Cumartesi gecesi aynı bara bir arkadaşını gönderen Tuna Durmaz, bar işletmecilerini dışarıda beklediğini söyledi. İşleri olduğunu söyleyen işletme sahipleri önce dışarı çıkmak istemeseler de önce Gürkan B. daha sonra da Gökhan D., Durmaz'ın yanına gitti. İddiaya göre Durmaz, şahıslara "Bize siz bakacaksınız. Biz bu kentin sahipleriyiz" şeklinde söylemlerde bulundu. 

Sesleri duyunca Volkan B de aşağıya inince ortalık bir anda karıştı. İddiaya göre yaşanan kargaşada silahlarına sarılan işletmecilerden Gökhan D. ile Gürkan B. grubun dağılması için havaya ateş etti. Daha sonra Gökhan D.'nin elindeki silaha mermi koymaya çalıştığı esnada silahın patladığı ve namludan çıkan kurşunun Tuna Durmaz'ın ensesine isabet ettiği iddia edildi. 

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Gökhan D., Gürkan B. ve kardeşi Volkan B. adliyeye sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817