Tugay Polat’a Siyasilerin  Büyük İlgisi Dikkat Çekiyor!


İYİ Parti’nin Körfez teşkilatında önceki dönem teşkilat başkanlığını yapan Polat, ilçe genelinde neredeyse tüm programlarda yer alarak katılımcı bir profil çiziyor.

SİYASİLERİN YAKIN İLGİSİ

Son olarak dün Mücahit Akar’ın işletmesini üstlendiği Helvacı Abdullah Körfez Şubesi’nin açılışında hazır bulunan KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat, tüm siyasi partilerin ilçe başkanı ve yöneticilerinin yakın ilgisi ile karşılaştı. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ve yönetimleri ile ayrı ayrı bir araya gelen Polat’a gösterilen bu ilgi kamuoyu tarafından da dikkat çekici bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817