Tuğçe Beder, bu kez başardı
  

 

 

Bulgaristan'ın Pazarcık kentinde 8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Gençler Balkan Judo Şampiyonası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı Judocusu Tuğçe Beder, Balkan Şampiyonu oldu. Geçtiğimiz yıllarda Balkan Şampiyonluğunu son maçlarla kaybeden ikinci ve üçüncü olan Tuğçe, bu kez Balkan Şampiyonluğunu kazandı.

48 KİLODA ALTIN KAZANDI

10 ülkeden 85'i kadın 104'ü erkek toplam 189 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada 48 kiloda mücadele eden Tuğçe Beder, geçtiğimiz yıllara oranla daha hırslı mücadele verdi. Rakiplerini bir bir geçen Tuğçe Beder, altın madalyaya uzandı. Kariyerinin ilk altın madalyasını kazanan Beder’i, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da arayarak tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817