Tuğman Kayalı’dan suç duyurusu
 CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Dubai Port Limanı için verilen durdurma kararının uygulanmaması nedeniyle yetkililer hakkında suç duyurusu yaptığını söyledi.

CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Danıştay 14. Daire Başkanlığı tarafından verilen, Dubai Port Limanı çalışmalarının durdurulması ve Çed raporunda belirtilen alanların yeniden planlama yapılması gerekirken yapılmaması hususunda verilen kararın da uygulanmaması nedeniyle verilen durdurma kararının uygulamaya konulmaması nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Tuğman Kayalı,  Danıştay kararının bir an önce uygulanması gerektiğini belirterek, ‘’İl ve ilçe yetkilileri alınan mahkeme kararını görmezden geliyorlar ve çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu nedenle suç duyurusunda bulunuyoruz. Danıştay kararı nedeniyle çalışmalar devam ediyor ve hiçbir yetkili makam buna dur diyemiyor. Bu nedenle suç duyurusunda bulunuyoruz’’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817