Tügva’nın Eğitim Malışmaları  Devam Ediyor

Tügva Vakfı Körfez İlçe Temsilciliği, bu çalışmalar kapsamında Körfez Oruç Reis Anadolu Lisesi’nde kariyer günleri düzenledi. Düzenlenen kariyer günlerinde Avukat Ömer Burak Barış öğrencilere başarıya giden yollar ve eğitim konusunda tecrübelerini anlattı.

İkinci etkinlikte Halide Edip Adıvar Orta Okulu’nda gerçekleşti. Burada da öğrencilerle Adab-ı Muhaşeret konulu sohbetler edildi ve öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Bu sohbete İl Teşkilat Koordinatörü Murat Yılmaz katıldı. Bu toplantıda da eğitimle ve eğitim sonrasında da hayata atılma konuları hakkında sohbetler edildi. Tügva’nın öğrencilerle ilgili çalışmaları ve yapacağı projeler hakkında bilgiler verildi.

Bir diğer etkinlikte de ortaokul ve lise danışman öğretmen ve idarecilerle toplantı yapılarak, planlanan projeler hakkında bilgiler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817