TÜKSİAD’DA GİRİŞİMCİLİK KURSU BAŞLADI
 

Geçtiğimiz aylarda KOSGEB’le protokol yapan TÜKSİAD’ın KOSGEB’le ortaklaşa düzenlediği girişimcilik kursu dernek genel merkezinde önceki gün başladı.30’a yakın girişimcinin başvurduğu kursun açılışında bir konuşma yapan Tüm Karadeniz Sanayi ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Gültekin Şenel, girişimcileri TÜKSİAD’da ağırlamaktan büyük memnunluk duyduklarını belirterek, kend iişlerini kurmak isteyen girişimcilerin KOSGEB destekli bu kurstan istifade edeceğini ve kursu başarıyla bitirerek kendi işlerini kuracağına inandığını söyledi.

KOSGEB’in görevlendirdiği eğitmen Ahmet Avcı tarafından verilen dersler 9 gün 70 saat sürecek. Bu süre sonunda belge almaya hak kazanan girişimciler KOSGEB’in verdiği hibe desteklerden faydalanabilecek. KOSGEB girişimcilik sertifikasını alanlara 3 bin TL iş yeni kuruluş, 15 bin TL ofis malzemeleri ve ekipman, 12 bin TL iş yeri giderleri ile 70 bin TL makina desteği veriyor. Erkek girişimciler bu desteğin yüzde 60’ından kadın girişimciler ise yüzde 70’inden faydalanabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817