TÜKSİAD’IN YENİ GENEL BAŞKANI ŞENEL

 

Genel Merkezi Gebze’de bulunan ve kısa adı TÜKSİAD olan Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 2. olağan genel kurulunda genel başkanlığa İşadamı Gültekin Şenel seçildi.

Derneğin genel merkezinde önceki gün gerçekleşen olağan genel kurulun divan Başkanlığı’nı Süleyman Olgun, divan kâtipliğini ise Avukat Harun Kaya ile Selman Yavuz yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından gündem maddelerine geçildi. Faaliyet ve denetleme kurulu raporları okunup onaylandıktan sonra seçimlere geçildi. 100 kişinin oy kullandığı genel kurulda Gültekin Şenel ile Halil İbrahim Kadıoğlu yarıştı. Her iki adayında 50’şer oy alması üzerine başkanı belirlemek için çekilen kurada Gültekin Şenel kazanan taraf oldu.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan TÜKSİAD’ın yeni genel başkanı Gültekin Şenel, omuzlarındaki yük ve sorumluluğun farkında olduklarını belirterek, kuruluşundan bugüne görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, onlardan aldığı hizmet bayrağını daha da yukarılara taşımak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını söyledi.

Üyeler arasında tanışma, kaynaşma ve ticareti geliştirmek için çalışacaklarını ifade eden TÜKSİAD Başkanı Gültekin Şenel, Karadenizli sanayici ve işadamlarını TÜKSİAD çatısı altında buluşturmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

 Gebze bölgesinin sorunlarıyla da yakından ilgileneceklerini, çözüm noktasında projeler hazırlayacaklarını ve ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

 

KARADENİZ EKOMOMİK İŞBİRLİĞİ

TÜKSİAD’ın görev alanının geniş olduğunu ve Karadeniz bölgesindeki 19 il  ile 12 ülkeye hitap ettiğini hatırlatan Başkan Gültekin, 1992 yılında merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın girişimleri ile kurulan ve bugün istenilen seviyede olmayan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütüne üye 12 ülkenin Türkiye ile olan ticari, ekonomik, bilimsel ve teknolojik iş birliğinin geliştirilmesi  için üzerlerine düşen görevi de yerine getirmemeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

 

TÜKSİAD’IN YENİ YÖNETİM KURULU

Gültekin Şenel Başkanlığı’nda ve üç bayanın da yer aldığı TÜKSİAD’ın 25 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Nurettin Aslantürk, İsmail Kaya, Selamet Güner, Mikail Ozan, Ercan Aslan, Şaban Küçük, Süleyman Keskin, Ruhsar Kulebar, Güner Sağlam, İlyas Özdemir, Volkan tarım, Fatih Kartal, Saim Çoban, Nalan Helvacı, Turan Demir, Talat  Coşkun, Yahya Kahraman, Ümit Terzi, Erdem Çelik, Dursun Unsur, Mehmet Toka, Turan Kocagöz, Serdar Spor, Mehmet Celiloğlu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817