Tülay Öğretmene Minik Öğrencilerinden Büyük Sürpriz
  

İlimtepe İlköğretim Okulu AnasınıfıA-şubesiöğrencileri veliler ve öğretmenleri ile bir araya gelerek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladılar. Minik Öğrenciler okulda yaptıkları laleleri de annelerine hediye ettiler.

 

Bu yıl 24 Kasım tarihinin Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle pek çok organizasyon hafta içi gerçekleştirildi. Bunlardan biri de İlimtepe İlköğretim  Okulu Anasınıfı A-Şubesi öğrencilerinin öğretmenleri için tertip ettiği program oldu. Veliler ve anasınıfı öğrencileri tertip ettikleri sürpriz program ile öğretmenlerini mutlu ettiler.  Veliler evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle çocuklarının beslenme saatinde bir araya geldiler. Minik öğrencilerini aydınlık yarınlara hazırlayan A şubesi öğretmeni Tülay Demirci yapılan kutlama programından dolayı mutlu olduğunu belirterek teşekkür etti. Öğretmenliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu ve bu mesleği yapmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Tülay Demirci bugün burada hem anneler ile hem öğrencilerimle çok güzel bir gün geçirdim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817