banner2779
banner2752
banner2750

TÜM KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASINA DAVETLİ
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Kent Konseyi ile birlikte geleneksel hale gelen ve bu yıl 25’incisi düzenlenecek Kent Bayramlaşması basın açıklaması gerçekleştirildi. Kentin dinamikleri ve Kocaeli halkını buluşturan birlik ve beraberlik göstergesi Kent Bayramlaşması Bayramın 1. günü olan 5 Temmuz Salı Saat 14.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi (Dolphin AVM)’nde gerçekleştirilecek.

 

BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Valiliği, Kent konseyi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının birlikteliğinde düzenlenen Kent Bayramlaşması ile ilgili Kent Konseyi’nin Kocaeli Fuarı’nda bulunan binasında basın açıklaması yapıldı. Bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Kent Bayramlaşmasının çağrı açıklamasına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü ve İl Göç İdaresi Müdür Vekili Enver Düz, MARKA Genel Sekreter Vekili Mustafa Ayhan, Kent Konseyi Meclislerinin başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve muhtarlar katıldı.

 

KENTİN HER KESİMİ DAVETLİ

Buruk bir bayrama doğru gittiklerini söyleyen Kent konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, “Kent bayramlaşması Kocaeli tarafından geleneksel hale geldi. Kent’in her kesiminin bir araya geldiği güzel bir bayramlaşmayı yapıyoruz. Emeği geçenler için bir gurur. Salı günü hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü ve İl Göç İdaresi Müdür Vekili Enver Güz, buruk bir bayram sevincinin arifesinde olduklarını belirterek, tüm sıkıntılara rağmen iyi bir bayram diledi.

 

HİÇBİR SALDIRI BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK

Atatürk Havaalanında yaşanan saldırıların bu ülkeyi hüzne boğamayacağını söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, “Hiçbir saldırı bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacak” dedi. Bayramın birinci günü 5 Temmuz Salı saat 14.00’te tüm vatandaşları Kent Bayramlaşmasına davet ettiklerini belirten Okumuş, “Her şeye rağmen birlik ve beraberliğimizi tehlikeye sokacak olumsuzluklara fırsat vermemek, vatanımızın bütünlüğünü korumak adına birbirimize daha da kenetlenmek ve dik durmak zorundayız. Bu vesile ile farklılıklarımızın bizi ayrıştırmayıp, bir olmak, birlikte olmak ve diri olmak için 25’inci Kent Bayramlaşmasında buluşmak istiyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751