TÜMSİAD GÖZ DOLDURUYOR
 KOCAELİ TÜMSİAD’IN

FUARA AKIN ETTİ

TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı ve 1. KOBİ Şurası 12 Eylül 2013 Perşembe günü CNR Expo'da düzenlendi.

Tüm Sanayici Ve İşadamları Derneği’nin (TÜMSİAD) vizyoner projelerinden ‘TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı ve 1. KOBİ Şurası’ 12 Eylül 2013 Perşembe günü muhteşem bir törenle Başbakan Tayyip Erdoğan başta olmak üzere yerli ve yabancı birçok bakanın katılmasıyla başladı. TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ın yani sıra çok sayıda Kocaelili fuar alanına adeta akın etti.

TÜMSİAD ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTI

Fuarın açılış konuşmasını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Bakan Ergün yaptı. Bakan Ergün yaptığı konuşmada, TÜMSİAD'ın çok önemli işlere imza atarak değerli bir sivil toplum kuruluşu haline geldiğini belirterek, TÜMSİAD'ın kamu sivil toplum kuruluşu çalışmasına güzel bir örnek olduğunun söyledi. Bakan Ergün ayrıca, KOSGEB organizasyonunda düzenledikleri Avrupa KOBİ Haftası etkinliklerinde son birkaç yıldır TÜMSİAD'ın en çok etkinlik düzenleyen kuruluş olduğunun altını çizdi.

BAKANDAN TÜMSİAD’A TEŞEKKÜR

Uluslararası KOBİ Şurası'nın Türk sanayisine önemli katkılar sağlayacağını dile getiren Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TÜMSİAD'ı uluslararası alanda KOBİ konusunda gösterdiği başarılardan dolayı tebrik etti. TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert de  "12 bin üye potansiyelim, 53 şubemiz, dinamik, enerjik yapımızla artık bir fuar organize etme noktasına ulaştığımızı düşünüyorum. Üretim ve ihracatın katma değerini artırmak ancak bu tür organizasyonlarla mümkün olabilir" dedi.

TÜMSİAD GÖZ DOLDURUYOR

TÜMEXPO Fuarı'nın ülkemizin ekonomik katma değerine daha çok katkı yapabilmek ve 2023 vizyonunda önemli adımlar atmak için planlandığını dile getiren TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, ‘TÜMSİAD giderek yıldızı parlayan 55 şubesi ve 12 bin üyesiyle ülke ekonomisine sağladığı enerjiyle ve katma değerle farklılığını ortaya koyan bir sivil toplum kuruluşu. Gücüne güç katan, gerek Türkiye'de gerekse Avrupa'daki yapılanmasıyla göz dolduran TÜMSİAD, ülkemizin bu fuarcılık alanındaki önemli bir boşluğunu doldurmak için yola çıkıyor" diye konuştu. Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi. Fuar alanı girişinde ziyaretçilere zemzem ve hurma ikramı yapıldı. Fuarı, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ile birlikte gezen TÜMSİAD Başkanı Erdoğan Yılmaz, fuar alanındaki stantları ziyaret etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817