TÜMSİAD Yönetiminden Pehlivan’a Ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, dernek başkan yardımcısı Bilal Başçı, tahkim ve teşkilatlanma komisyonu başkanı Ragıp Kurtoğlu, siyasi ve bürokratik işler komisyon başkanı Mevlüt Demir, İl Genel Meclis Üyesi Hasan İstif, Avukat Murat Öncü ve Körfez İlçede esnaflık yapan TÜMSİAD üyesi Emin Yıldız ile birlikte, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında  ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten TÜMSİAD Başkanı Erdoğan Yılmaz ve beraberindekiler bir süre Başkan Pehlivan ile görüştüler.

Konuklarını makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan TÜMSİAD yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817