banner2779
banner2752
banner2750

TÜMSİAD’DAN DOĞAN’A ZİYARET

Başkan Doğan’ın makamında gerçekleşen ziyarette çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunuldu. TÜMSİAD Başkanı Yılmaz, Doğan’a faaliyetleri hakkında bilgi vererek “16 Haziran’da İnterteks Fuar alanında Afrika’da açacağımız 1000 adet su kuyusu yararına geniş katılımlı bir iftar düzenleyeceğiz. Bununla ilgili Belediye Başkanımıza bilgi verip etkinliğimize davet ettik. Afrika’da ölümler başlamış durumda. Açacağımız su kuyularıyla insanlara hayat vermek istiyoruz. İzmit’te düzenleyeceğimiz iftar etkinliğine 6 Afrika ülkesinin büyükelçisi de katılacak. İftar etkinliğinde 4042’ye mesaj atarak Kocaeli’den bütün Türkiye’ye bu çalışmayı duyurarak yapacağımız kampanya ile Afrika’daki  kardeşlerimizin dertlerine derman olacağız” dedi.

 

KAMPANYA ÇOK ANLAMLI

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da ziyaret için konuklarına teşekkür ederek “ sadece kendi ülkemiz değil, dünyanın neresinde mağdur varsa onu destekleme düşüncenizi taktirle karşılıyorum. Özellikle STK’ların bu tür çalışmalara önderlik yapması daha anlamlı. Böylelikle böylesine anlamlı bir çalışmaya herkesin bir parça olsun katkı verme şansı oluyor. Hem dinimizde hem atalarımızdan gelen geleneklerde bu olaylarda inanılmaz, istek ve gönüllüğümüz var. Bir başka ülkede bir insanın susuzluktan, açlıktan ölüyor olması yemek, içmeyi bulabilen herkesin vebalidir. O yüzden bu kampanya çok anlamlı. Herkesin bu anlamlı kampanyaya destek olacağına inanıyorum. Dünyada gelişmiş ülke olarak nitelendirilen, dünyanın kaynaklarını elinde tutan egemen ülkeler de zor durumda olanları bir Osmanlı gibi kucaklayabilselerdi, Afrika’daki insanlar ölümün eşiğine gelmezdi. Cumhurbaşkanımız da bu konularda çok duyarlı. Bizler de her türlü desteğe hazırız” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751