Tuna: “AK Parti’nin Hedefi Atatürk’ün Hedefidir”

AK Parti’nin en tecrübeli ve istikrarlı ilçe başkanlarından biri olarak gösterilen Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, saha programları ile siyaset sahnesine ayrı bir heyecan getiriyor.

Özellikle vatandaşlarla kurduğu yakın ilişki ile samimiyet kuran, bu şekilde Körfez halkı ile arasındaki tüm köprüleri kaldırarak direkt bağlantı halinde olan Tuna, yine sahadaydı.

ESNAF TURU YAPTI

Özellikle yaptığı saha çalışmaları ve partisine kazandırdığı binlerce yeni üye ile farklı siyaset tarzını topluma direkt olarak yansıtmayı başaran ilçe başkanı Ramazan Tuna, geçtiğimiz günlerde Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı. Tuna, beraberindeki parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile esnafa bol kazanç dileğinde bulundu.

“DESTEK SANDIĞA YANSIYACAK”

Gitti her esnafta yakın ilgi gören, ayrıca Ağadere esnafından alışveriş yapan vatandaşları da selamlayan AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, gördüğü yakın ilginin devam ettiğini sahada daha net gördüklerini, bunun sonucunu yapılacak olan ilk seçimde sandığa da yansıyacağını ifade etti.

“MİLLETİMİZ BİZE VE AK PARTİ’YE GÜVENİYOR”

AK Parti’nin Körfez ilçe ve Kocaeli’de büyük bir hareketlilik içinde olduğunu ifade eden ilçe başkanı Tuna, “Özellikle son dönemde AK Partimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik güvenin arttığını net bir şekilde gördük. Halkımız Türkiye’de yaşanan ve yaşanabilecek tüm sorunlardan çıkışın tek adresi olarak AK Parti’yi görüyor” dedi.

“MOTİVASYONUMUZ MİLLETİMİZDİR”

2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine Körfez İlçe Teşkilatı olarak en iyi şartlarda hazırlanacaklarını belirten ilçe başkanı Ramazan Tuna, şöyle konuştu: “Bu teşkilat, ilçemize bağlı tüm köylerimiz ve mahallelerimizde varlığını sürdürmektedir. Milletimizin teveccühü en büyük motivasyon kaynağımızdır.

“ATATÜRK’ÜN GÖSTERDİĞİ HEDEFE İLERLİYORUZ”

Bizlere düşen Körfez halkımızın göstermiş olduğu bu güvene ve verdikleri desteğe layık olmaktır. Türkiye, Kocaeli ve Körfez ilçemiz için daha büyük hayaller kuruyoruz. Bugünle asla yetinmiyoruz. Bilimde, sanayide, teknolojide ve diğer bütün kulvarlarda, Atatürk’ün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmek için gece gündüz demeden mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Bu mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayan halkımıza şükran borçluyuz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817