banner2779
banner2752
banner2750

TUNA, ‘’BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BİRLİKTE ÇALIŞALIM’’

Ramazan Tuna, belediyeden emekli olduğunu ve bu hafta sonu itibariyle ilişkisini keseceğini belirterek, ‘’Önümüzdeki seçimler çok önemli, ilçe başkanlığı bu nedenle çalışmalarıyla öne çıkmak ve farkındalık oluşturmak zorunda. Ben bu amacı da göz önüne alarak emekli oldum. Eğer bu görev bana kısmet olursa, sabah işe gider gibi partiye gelip, akşamleyin de çalışmalar bittikten sonra ayrılacağım. Tüm zamanımı partiye ve davamıza ayıracağım için de faydalı olacağıma inancım büyük’’ dedi.

Ramazan Tuna, partinin kurucuları arasında olduğunu ve 7 yılını gençlik kollarında geçirdiğini de belirterek, ‘’Teşkilatın yapısını en iyi bilenlerden birisiyim. Partinin çeşitli kademelerinde ve sahada yer aldım. Bundan sonraki enerjimi de partime ayıracağım. İlçe Başkanlığı görevi verilse de, verilmese de partim için çalışacağım. Benim hedefim birlik ve beraberlik içinde, birlikte yaşamak, birlikte çalışmak ve ülke için çaba harcamaktır’’ dedi.

Ramazan Tuna, yapılan temayyül yoklamasında, ilçe yönetimi, gençlik ve kadın kollarından oy alan aday adaylarından birisi ve ilk üç içinde yer aldığı söyleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751