banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Tuna Durmaz davasında karar çıktı

Yaklaşık iki sene önce, Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan’ın tribün liderlerinden Tuna Durmaz, eğlenmek için gittiği barda 5 bin TL haraç istemesiyle bar sahipleri Gökhan Demir ve Gürkan Berberoğlu arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Tuna Durmaz olay yerinden kaçarken Gökhan Demir tarafından ensesinden kurşunla vurulmuş, olaydan 53 gün sonra da tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kaçan zanlılar bir süre sonra yakalanarak tutuklanmıştı. Kocaeli Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada karar çıktı. Cinayet zanlısı olarak tutuklu yargılanan Gökhan Demir 15 yıl, tutuksuz yargılanan Gürkan Berberoğlu ise yedi buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 

DURMAZ’IN YAKINLARI SALONA ALINMADI

İki seneye yakın süredir devam eden davanın son duruşmasına davalı taraftan tutuklu sanık Gökhan Demir, vekili Av. Akın Çağlar Göktürk, tutuksuz yargılanan sanık Gökhan Demir, vekili Av. Nilgün Ereğli, Gökhan Demir’in annesi, davacı taraftan Aysel Eker’in vekili Av. Emrah Alper Bozatlı katılırken; maktul Tuna Durmaz’ın yakınları oturumda sorun yaşanmaması için, önlem amacıyla mahkeme salonuna alınmadı. Son savunmaların ardından Mahkeme Heyeti, sanık Gökhan Demir’e kasten adam öldürme suçundan 15 yıl, sanık Gürkan Berberoğlu’na da işlenen suça yardım ve yataklık etmesi suçundan yedi buçuk yıl hapis cezası verdi. Tutuksuz yargılanan Gürkan Berberoğulu, kararın Yargıtay tarafından onanmasının ardından cezaevine sevk edilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826