Tuna, Yılbaşı Gecesini Boş Geçirmedi

Gece gündüz demeden çalışan ve bu yönü ile örnek gösterilen ilçe başkanı Tuna, yeni yıla girilirken görevleri başında bulunan emniyet mensupları ile nöbet başında bulunan itfaiye ekiplerini yalnız bırakmadı.

YENİ YILLARINI KUTLADI

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve bazı partili yöneticilerle birlikte gece ziyaretleri yapan Başkan Ramazan Tuna, sırasıyla; Yarımca Polis Noktası, İtfaiye Amirliği, Yarımca Polis Merkezi ve Tütünçiftlik Polis Merkezi’ni ziyaret etti. Emniyet teşkilatı ve itfaiye görevlilerinin büyük bir fedakarlıkla çalıştığını kaydeden Başkan Tuna, “Gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm ekip emniyet ve itfaiye teşkilatlarımızda görevli arkadaşlarımı selamlıyor; kazasız belasız, sağlıklı ve huzurlu yeni bir yıl diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817