Tuna’dan 24 Kasım Ziyareti!

Saha programlarını çok yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Öğretmenler Gününün kutlandığı 24 Kasım gününü de yine çok yoğun bir şekilde geçirdi. İlçe başkanı ve beraberindeki parti yöneticileri bu özel günde Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’u makamında ziyaret ederek kendisinin ve şahsında tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik etti.

“TOPLUMUMUZUN EN FEDAKAR KESİMİ ÖĞRETMENLERDİR”

Buluşma sırasında konuşan ilçe başkanı Tuna, “Öğretmenlerimiz ülkemizin geleceğini hazırlayan, yarınlarımızın temellerini atan toplumun en fedakar kesimini oluşturuyorlar. Sizlerin ve meslektaşlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz. Çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyoruz” dedi. Öte yandan Müdür Sergülen Kurt da ziyaretleri dolayısıyla AK Partili heyete teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817