banner2779
banner2752
banner2750

TUNCAY ÇETİN ADAY OLDU
 Körfez Belediye Meclis üyesi aday adaylarının sayısı günden güne artıyor. Ak Parti kurucu üyelerinden ve Körfez’in tanınmış esnaflarından Tuncay Çetin Ak Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.

Ahmet YARAR

Dosyasını Körfez Ak Parti İlçe Başkanı Osman Badem’e veren Tuncay Çetin’i sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı.

TUNCAY ÇETİN KİMDİR ?

1962 Kars Akbaba köyünde doğan Tuncay Çetin evli dört çocuk babası. 1970’den bu yana Körfez Esentepe Mahallesinde ikamet ediyor. Ak Parti kurucu üyelerinden olan Çetin’in siyasi geçmişi Refah partisi dönemine kadar dayanıyor. Çetin Refah Partisi Kuzey mahallesi başkanlığı, ilçe halk ve ilişkiler başkan yardımcılığı aynı zamanda Milli Gençlik Vakfı Körfez İlçe Muhasipliği görevini yürüttü. Körfez Kars Akbaba Çerme köyleri Dernek başkan yardımcılığı görevini aktif olarak da yürütüyor. Geçtiğimiz gün Körfez Ak Parti ilçe binasına başvurusunu kalabalık bir grup ile yapan Çetin; “Uzun yıllardır Körfez’de ikamet ediyorum. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyor ve çözüm üretirken yardımcı olmak adına bu göreve talip oldum. Vatanıma hizmet etmek istiyorum” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751