TUNCER USTAEL, CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI !

Palu Ailesi’nin, kayıp iki ferdi için 21 Aralık’ta ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına başvurması Türkiye’yi dehşete düşüren olaylar zincirini ortaya çıkardı. ‘Cinci Hoca’ olduğunu öne süren damat Tuncer Ustael ve müridine dönüştürdüğü Palu Ailesi hakkındaki iddialar canlı yayında günlerdir kan donduruyor.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI!

Meryem Tanhal ve kızı Melike'nin ölümüyle ilgili şüpheliler arasında bulunan Palu Ailesi'nin tüm fertleri hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Evine giren polis ekipileri aile fertlerini göz altına aldı. Günlerdir canlı yayında söyledikleri ile kan donduran Tuncer Ustael, Kocaeli'den ATV stüdyosına gelen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. O anlar ATV ekranlarından canlı izlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817