Tüneldeki kaza ucuz atlatıldı
 TEM Otoyolu Gültepe Tüneli’nde dört araç birbirine girdi. Kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

TEM Otoyolu’nda meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Edinilen bilgilere göre, TEM Otoyolu İstanbul istikameti Gültepe Tüneli içinde bir kamyon yavaşlayınca arkadan gelmek olan TIR hızla önündeki kamyona çarptı. Arkadan gelmekte olan bir yolcu otobüs ise önündeki TIR’a, en arkadan gelen bir minibüste otobüse çarptı. Kaza sonrası büyük bir panik yaşandı. Meydana gelen kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

Ön taraf büyük hasar gören ve yola devam etmesi imkansız olan otobüsündeki yolcular tünel içinde inerek kendilerini İstanbul’a götürecek başka bir otobüsü beklediler. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu bir süre trafiğe kapalı kaldı. Kaza yapan araçların tünel içinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817