Tünelden ceset çıkabilir

Öte yandan olay yerine gelen Tüpraş A.Ş. ve BOTAŞ görevlileri yaptıkları ilk araştırma sonucunda, topraktan sızmaya devam eden yakıtın benzin olduğunu belirlediler. Yetkililer NATO hattından yalnızca; Motorin ve Jet yakıtı aktarıldığını bu nedenle hırsızlık yapılmak istenen hattın Petrol Ofisine ait olabileceğini söylediler. 

CESET ÇIKABİLİR

Petrol Ofisi benzin sevkiyatı yapması sebebiyle, patlayan boru hattının Petrol Ofisine ait olduğu düşünülüyor. Patlamadan sonra görgü tanıkları bir kişini paçaları yanarak yanındaki arkadaşları ile Yavuz Sultan Selim Mahallesine doğru kaçtıklarını söylediler. Polis soruşturmayı sürdürüyor. Bugün patlama yerinde kazı yapılarak tünele ulaşılacak ve delinen boru tespit edilecek. Uzmanlar tünelde ceset bulunması ihtimalinin yüksek olduğuna vurgu yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817