banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Tüpraş 50. Yıl Mezunlarını uğurladı

Bu okullardan biri olan ve yaptığı etkinliklerle Körfez'in en gözde okullarından biri konumuna yükselen TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi idaresi tarafından organize edilen mezuniyet etkinliği, görülmeye değer sahnelerle gerçekleştirildi. Okulda gerçekleştirilen mezuniyet etkinliğine öğrenciler en güzel elbiselerini giyerek geldiler. Neşeli bir ortamda gerçekleştirilen mezuniyet etkinliğine, öğrenci velileri de katıldı. Oyunlar oynandı, halaylar çekildi, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Uzun bir zamandır birlikte eğitim alan öğrenciler, eğitim dönemi sonrasında bir birlerinden ayrılmanın hüznünü yaşadılar.

Programda, okul idarecileri de yer aldı ve öğrencilerle doyasıya vakit geçirdiler. Okul Müdürü Veysel Okutan, "acısı ve tatlısıyla bir eğitim dönemini daha tamamlamak üzereyiz. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonra ki hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826