Tüpraş Mezunları Pilav gününde biraraya geldi
 Körfez Tütünçiftlik`teki Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi`nin mezunları, 6.`sı düzenlenen geleneksel pilav gününde bir araya geldi. Okul bahçesindeki pilav günü renkli görüntülere sahne oldu. Eski-yeni tüm mezunların bir araya geldiği akşamda 1973-1995 tarihleri arasında mezun olan öğrenciler de hazır bulundu. Anıların tazelendiği buluşmada Tüpraş mezunları dernekleşmeye gideceklerini açıkladı.



Okulun emekli müzik öğretmenlerinden Tuğrul Karagöz önderliğinde oluşturulan Tüpraş 50. Yıl Lisesi Mezunları Platformu`nda; Derya İnce, Ozan Yıldırım, Erdal Yaşar, Orhan Cömert, Ayşe Akman Tanguroğlu, Fethi Başar, Erol Dogar, Leyla Yorulmaz, Erdal Yaşar, Ahmet Peker, Bülent Ekinci, Barış Kaya, Volkan Cimşit, Arif Aydoğmuş, Veli Yıldız, Ayşe Aylin Çiçekli ve Hasan Uzun Hasanoğlu`ndan oluşan öğretmen ve mezun öğrenciler yer aldı.



Pilav günü saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başladı. Platforma adına konuşan Tuğrul Karagöz ve Ozan Yıldırım, katılımcılara teşekkür ederek, Tüpraş Mezunlar Derneği`ni kuracaklarını açıkladı. Yıldırım, tüm mezunları dernek çalışmasına davet etti. Okulmüdürü Ali Paşa Naipoğlu ise ilk mezunun 60 yaşında olduğunu hatırlatarak, 40 yıllık bir tarihe sahip olan okulumuz birçok mezun verdi. Okulumuzda bundan sonra çok iyi yıllar yaşanacak” dedi.


Konuşmaların ardından müzik dinletisiyle devam eden gecede günün anısına mezunlara katılım belgesi verildi. Tavuk, etli pilav, tatlı ve ayranın ikram edildiği organizasyonda okul müdürü Ali Paşa Naipoğlu`na desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Keyifli saatlerin yaşandığı buluşmada mezunlar okulun içini dolaşmayı da ihmal etmedi. Anıların tazelendiği pilav günü aile fotoğrafının çektirilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817