banner2779
banner2752
banner2750

TURAN GÜNEŞ VE BAĞDAT CADDELERİNDE TRAFİĞİ RAHATLATACAK PARK YASAĞI BAŞLIYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı tarafından, 29 Eylül Perşembe günü saat 08,30’dan itibaren İzmit Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi’nin Santral-M. Ali Paşa arası ile Turan Güneş Caddesi’nin Bekirdere Üçyol-Santral arası boyunca her iki cadde üzerinde sol şeritlerde parklanma yasağı başlayacak açıklandı.

 

ZABITA BİLGİLENDİRME YAPACAK

Bu bağlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta Müdürlüğü ve İzmit Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince söz konusu caddelerde bilgilendirme ve katlı otoparka yönlendirme çalışması yapılacak. Ayrıca vatandaşlarımızın araçlarının çekilmemesi ve cezaya maruz kalmamaları için her iki cadde boyunca bilgilendirme ve yönlendirme tabelaları da konuldu.

 

KATLI OTOPARK MEVCUT

Bilindiği üzere Kadıköy Mahallesi’nde her iki caddeye ve bölgeye hizmet etmesi amacıyla kamyonet ve minibüslerin de park edebildiği bin 106 araç kapasiteli Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Katlı Otoparkı, bu yılın mayıs ayında hizmete girmişti. Bu tarihten itibaren her iki cadde boyunca sol şeritlere park eden araçlar çekilecek, aynı zamanda cezai işlem de uygulanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751