TURGUT’TA MAHALLE TURU
İzmit Belediyesi’nin mahalle gezileri devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, il dışında olduğu için Turgut Mahalle inceleme gezisine Başkan Vekili İbrahim Bulut katıldı. Belediye meclis üyesi Yaşar Keskin ve daire müdürlerinin yer aldığı inceleme gezisinde cadde ve sokaklar tek tek  gezilerek eksikler tespit edildi.  Vatandaşlarla da görüşen Başkan Vekili Bulut,  sokakta belediyecilik anlayışı içinde İzmit halkına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

İnceleme gezisi sırasında Numan Kahya Sokak ile Atlas Sokak arasında bağlantının merdivenle yapılması kararlaştırıldı. Başkan Vekili İbrahim Bulut, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nu da incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Faruk Çakmak ile görüşen Bulut,  öğretmenler odasının zemininin parke ile kaplanacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817