banner2779
banner2752
banner2750

Türk Bayrağı’na ceza uyarısı
 Körfez’de bir vatandaşa plakasında Türk Bayrağı olduğu gerekçesiyle uyarılıp, sökmezse ceza yazılacağı söylendi.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde bir akaryakıt istasyonu girişinde yaşandı. Polisin kurduğu kontrol noktasında durdurulan Tuğra Mobilya'nın sahibi olan İlhami Balgay, yapılan kontrol sonrasında plakadaki Türk Bayrağı nedeniyle uyarıldı. İddiaya göre polis, Türk Bayrağı’nın plakadan sökülmesini istedi. Bu duruma çok içerleyen İlhami Balgay, tüm itirazına rağmen bayrak amblemini sökmek zorunda kaldı ve 80 lira da ceza yazıldı. Bayrağın sökülmesini isteyen polisin mobesa kameralarının okuyamamasını gerekçe gösterdiği belirtildi.

Yazılan cezaya değil de bayrağın söktürülmesine çok içerleyen İlhami Balgay, artık kendi ülkesinde ülkenin bayrağını dahi taşıyamadıklarını ifade ederek, ‘’ Bu durum karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Sanki bir yabancı ülkedeyiz. Bu olay çok ağrıma gitti. Aracımın plakasında bulunan Türk Bayrağı'nın sökülmesi, canımı ve bedenimi yaktı. Hırsımdan ve üzüntümden ağladım."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751