banner2779
banner2752
banner2750

TÜRK EĞİTİM SEN VE KONAK HASTANELERİ PROTOKOL İMZALADI
Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova ilçelerinde ve Gebze Teknik Üniversitesi’nde görevli kamu çalışanlarına yönelik olarak faaliyet gösteren Türk Eğitim Sen Kocaeli 2 No’lu Şube ve 2015 yılının Eylül ayında Gebze’de hizmet vermeye başlayan Konak Hastaneleri Gebze Şubesi arasında protokol imzalandı.

Türk Eğitim Sen’in iki bini aşkın üyesini ve bu üyelerinin birinci derece akrabalarını kapsayan protokolde sendika üyeleri Acil servis, Ağız ve Diş Sağlığı, Anestezi ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyet, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Biyokimya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Gastroentroloji, Genel Cerrahi, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, KBB, Nöroloji, Ortopedi, Psikiyatri, Psikoloji, Radyoloji ve Üroloji branşlarında hastanenin sunduğu imkanlardan faydalanma fırsatı bulacaklar. Türk Eğitim Sen ve Konak Hastaneleri Gebze arasında gerçekleştirilen protokol üyelere sağlanan pek çok tedavi hizmetinin yanında önleyici ve bilgilendirici seminerleri de kapsamaktadır.

Konak Hastaneleri Gebze Seminer ve Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen prokotol Türk Eğitim Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa KILIÇ ve Konak Hastaneleri İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ahmet EŞMECİ tarafından imzalandı. Şube Başkanı Mustafa KILIÇ, Türk Eğitim Sen olarak bölgemizde sağlık hizmetleri alanında kaliteyi arttırmada yeni açılan hastanemizin hizmetlerinde öncü olacağı inancında olduklarını belirtti. Kılıç; “Üye ve üye yakınlarımıza her şeyden önce sağlıklı bir yaşam dileriz. Sendika olarak bölgemizdeki sağlık hizmetlerinden faydalanan üyelerimizin tercihlerini dikkate alarak hareket ediyoruz. Bu protokolünde her iki taraf için de memnuniyetin sürekliliğine olan inancımızla imzalıyoruz. ”dedi. Hastane Genel Müdürü Ahmet EŞMECİ ise eğitim çalışanlarına hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını ve bu memnuniyet çıtasını sürekli yükseğe çıkarmaya çalışacaklarını beyan etti. Eşmeci; “Eğitim çalışanlarımıza önleyici ve tedavi edici her türlü sağlık hizmetini sunarken protokolle sınırlı kalmayacaklarını, sağlık adına her türlü işbirliğine hazırız.” dedi.

Protokol törenine sendika adına Basın Sekreteri Engin GÜNTEPE, hastane adına Konak Hastanesi Gebze Başhekimi Dr. Erhan ÇIPLAKLIGİL,  Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Çiğdem ŞENÜÇLER, Destek Hizmetler Müdürü Sevinç ATALAY ve Maliyetlendirme Sorumlusu İsmail ÜRESİN de katıldılar.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751