TÜRK ŞİRKETLERİ KAYBA UĞRAMAMALI
 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ ve Kocaeli Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na (KSMMMO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretlerde konuşan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, Türk şirketlerinin hak kaybına uğramaması adına şirket temsilcilerinin doğru bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti.
ÜYELERDEN GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ
Ziyarette konuşan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, “kurumsallaşma noktasında ülkemizde yeni yeni adımlar atılıyor. KOTO olarak, üyelere yönelik yaptığımız çalışmalardan çok güzel geri dönüşler, tepkiler alıyoruz. KSMMMO kentimizin en önemli meslek odalarından bir tanesi. Sayın Gökmen başta olmak üzere görev başına gelen tüm yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
ORTAK ÇALIŞMAYA AÇIĞIZ
KSMMMO’nun bir diğer ziyaretçisi olan Kocaeli Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ise, “kısa bir süre önce göreve gelen oda yönetimine hayırlı olsun demek istedik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yine ortak çalışmalara açığız. KSMMMO Yönetim Kurulu’na başarılar diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
HİZMET ALANIMIZ OLDUKÇA ARTTI
Ziyaretlerle ilgili konuşan KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen ise, “öncelikle Kocaeli Ticaret Odası’nı yaptığı çalışmalardan ötürü kutluyorum. Yeni Türk Ticaret Kanunuyla birlikte hizmet alanımız oldukça arttı. Gelecekte Türk şirketlerinin hak kaybına uğramaması adına şirket temsilcilerinin doğru bilgilendirilmesi gerekiyor. Gerek KOTO Başkanı Sayın Özdağ’a gerekse İlhan beye nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817