TÜRK YILDIZLARI, İZMİT SEMALARINDA OLACAK
 Dünyada 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapabilen tek akrotim olan Türk Yıldızları, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleriyle İzmit'in kurtuluş etkinliklerine renk katacak. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türk Yıldızları ile bir basın toplantısı yaparak kurtuluş etkinlikleriyle ilgili bilgi verdi. Toplantıya Başkan Doğan’ın yanı sıra İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Türk Yıldızları'nın pilotları Yüzbaşı Osman Yığcı, Üsteğmen Gökhan Esen, Yüzbaşı Ali Balcı, Binbaşı Esra Özatan, Yüzbaşı Hasan Kocabaş, Yüzbaşı Kemal Koyuncuoğlu ve Yüzbaşı Ali Onur Adacı katıldı.

 

BU YIL FARKLI OLACAK

 

Basın toplantısında konuşan Başkan, “Türk milletinin bağrından çıkan en büyük olgusunun temsilcileri ile bir arada olmaktan büyük gurur duyuyoruz. İzmit’in kurtuluş coşkusunun toplumun her kesiminin hissetmesi için çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllardaki kurtuluş etkinliklerimize Solo Türk ekibi katılarak renk katmıştı. Bu senede  8 savaş uçağıyla gösteri yapabilen tek akrotim olan Türk Yıldızları İzmit’in kurtuluş etkinliklerinde bizlerle beraber olacak.  Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk milletinin bağrından çıkmış kahramanlar ordusudur. Tür yurdu binyıllar boyunca var olduysa bu kahraman Türk ordusunun varlığıyla mümkün olmuştur. İzmit halkını bu yıl çok farklı bir etkinliği yaşayacaklarının müjdesi veriyorum, kurtuluş etkinliklerine  tüm halkımızı davet ediyorum. Kurtuluş etkinliklerimize katılacak olan Türk Yıldızlarımıza da teşekkür ederim.” dedi.

İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu da yaptığı konuşmada “ İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun  95’inci yılını kutlayacağız.  Bu günlerde bu coşkuya ihtiyacımız var. Milli mücadelemiz devam ediyor. Hem içte hem dışta bizi bölmeye çalışanlar var. İzmit’in kurtuluşu buna vesile olacak. Milli ruhu 28 Haziran’da Türk Silahlı Kuvvetleriz yaşatacak. Onlarla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu. Türk Yıldızları’nın pilotları da İzmit’in kurtuluş etkinliklerinde yer alacak olmalarından mutluluk duyacaklarını söylediler.

 

25 HAZİRAN’DA İZMİT SEMALARINDA OLACAKLAR

 

Dünyada 8 süpersonik  savaş uçağıyla gösteri yapabilen tek akrobasi timi Türk Yıldızları 25 Haziran Cumartesi günü saat 16.00 da İzmit semalarında olacak.  Türk Yıldızları’nın gösterisi yaklaşık  30 dakika sürecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817