TÜRKÇE OLİMPİYATLARI ÇOK GÖRKEMLİ GEÇECEK
 Türkiye’de 2003 yılından beri düzenlenen, İzmit’e ilk kez geçen yıl gelen Türkçe Olimpiyatları’nın bu yıl İzmit etkinliği 7 Haziran günü gecesi gerçekleşecek.

DAVETİYELER ÜCRETSİZ

Bu yıl 140 ülkeden 2 bin öğrenci Türkçe Olimpiyatlarına katılıyor. Kocaeli etkinliğinin sorumlusu FEM Dersanesi Genel Müdürü Mehmet Karaoğlan Ramada Otel’de basın toplantısı yaparak ayrıntılar hakkında bilgi verdi. 7 Haziran gecesi İsmetpaşa Stadı’nda gerçekleşecek büyük şölenin davetiyeleri NT Mağazaları ve Erkul Eğitim Kurumlarından ücretsiz temin edilebilecek. 7 Haziran günü saat 18.00’den itibaren İsmetpaşa Stadındaki şöleni izlemeye gidecek olanlar için Perşembe pazarı alanından otobüsler kaldırılacak.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Türkçe Olimpiyatları’nı, 2003 yılından buyana, Fethullah Gülen hocaefendiye gönülden bağlı Hizmet Gönüllülerinin dünyanın çeşitli bölgelerindeki eğitim kurumları birlikte düzenliyor. Dünkü basın toplantısında Mehmet Karaoğlan,  İzmit Organizasyonuna destek veren, sponsor olan şu kişi ve kurumlara teşekkür etti: Büyükşehir Belediyesi, Kavanlar İnşaat,  HMC Yapı, Evyapport, Makine İhtisas OSB, Orkam İnşaat, Erkul Eğitim Kurumları, Asım Kibar OSB, Yılport Holding, Ramada Otel,  Barsan Lojistik,  Kroman Çelik, Anadolu Tarım, GOSB, Baran Yemek ve GİOSB


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817