Türker, “Kınıyoruz”

Fırat Türker, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir siyasi partinin genel başkanı olduğunu ve siyaset yaptığını, gerçekleşen tehditlerin de siyasi kimlikli bir insana yapıldığını hatırlatarak, “Kim olursa olsun yapılan bu tehdidi kınıyoruz. Artık hayatımızda tehdit dili hiçbir zaman olmamalı ve insanlar ayrıştırılmamalıdır. Tehdidi yapan kişi ya da kişiler hakkında ilgili kurumlar yasal olarak yapılması gerekeni yapmalıdırlar” dedi.

Yeni üye ve ziyaret

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker’in önemli bir ziyaretçisi oldu. Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve yönetimi iade-i ziyarette bulundu.

Ömer Faruk Coşkun, göreve geldikten sonra yaptığı çalışmaları yakından takip ettikleri Fırat Türker ve ekibini başarılı bulduklarını ve siyasette barış dili konusunda da aynı görüşü taşıdıklarını söyledi.

Rozet

Gelecek Partisi’ne katılımlar da devam ederken ilçenin tanınmış simalarından Cengiz Yıldırım ve ailesi de üye olarak katılım sağladılar. Üye formunu teslim alan Fırat Türker, Cengiz Yıldırım’a rozetini taktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817