Türker’in Hızına Yetişilmiyor

Ülke gündemini de yakından takip eden Türker ve ekibi Azerbaycan Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret edip yanlarında olduklarını söylerken, Vesa Petrol sahibi Vehbi Kıranşal’a da hayırlı olsun dileklerini iletti. Konuk da ağırlayan Türker, Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile çalışmaları değerlendirdi.


Siyasetin yeni partilerinden olmasına rağmen hızlı bir tempoyla çalışan ve saha faaliyetlerine ağırlık veren Fırat Türker, Azerbaycan’ın içinde olduğu savaş nedeniyle ilçemizdeki kardeş ülke temsilcilerinden olan Azerbaycan Spor Kulübü Derneği başkanı Eren Kazgan ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında iki ülkenin bayrakları açılarak, kardeş Azerbaycan’ın yanında olunduğu mesajı verildi.

Saha çalışmalarında nokta ziyaretlerine de ağırlık veren Fırat Türker, kısa süre önce iş dünyasına atılan Kirazlıyalı’da Vesa Petrol adlı işletmeyi hizmete açan ilçenin sevilen simalarından olan Vehbi Kıranşal’a hayırlı olsun ziyareti yaptı. Ziyarette konuşulan konuların başında da Fırat Türker’in üzerinde durduğu kendi alanlarında şampiyon olmuş ve ülkemizi, ilçemizi başarıyla temsil eden sporculara sahip çıkılması yer aldı. Türker, bu konuda verilen sözlerin tutulmadığını ve başarılı sporculara sahip çıkılmadığını söyleyerek, “Sporla ilgisi olmayan, başarı geçmişi bulunmayan kişilere yönetimlerde, idarelerde yer veriliyor. Bu da sporun gelişmesini, ilerlemesini engelliyor başarılı sporcuların şevkini kırıyor. Başta Körfez Belediyesi olmak üzere bu sporculara sahip çıkılmasını istiyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir teşkilatı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demir, yapılan faaliyetleri takip ettiklerini ve Körfez İlçe’nin başarılı olduğunu belirterek kısa sürede uzun yol alındığını ifade etti.

Körfez’in sevilen simalarından olan ve Mavi Nokta Petrol’ün işletmecisi Doğan Bozkurt’ta partiye ziyarette bulundu ve başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817