Türkiye Karate Şampiyonası Kocaeli’de


Uluslararası birçok şampiyonaya ev sahipliği yapan Kocaeli, bu hafta Dünya Satranç şampiyonasının yanı sıra Türkiye Karate Şampiyonasına da ev sahipliği yapacak. 12-13-14 Eylül tarihleri arasında Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası, 15 Eylül Pazar günüde Milli Takım Seçmeleri, Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılacak.

 

KAĞITSPOR’DA ŞAMPİYONADA

Karate’de Türkiye’nin sayılı kulüplerinden olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü takım ve ferdi olmak üzere Türkiye Karate Şampiyonasında antrenör Timur Doğan ve Mesut Kolaylı nezaretinde 31 karateciyle mücadele edecek. Birçok Türkiye şampiyonlukları bulunan mavi beyazlı karatecilerin, kendi evinde yeni bir başarı daha elde etmesi bekleniyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817