banner2779
banner2752
banner2750

TÜRKİYE'NİN YILDIZI DAHA DA PARLAYACAK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Atalar Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel’e de ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbetinde 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Başkan Baran, “Türkiye; ekonomisiyle, dış politikasıyla, iç huzuru ve kardeşliğiyle geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı hedeflerimize koşar adımlarla ilerleyeceğiz. Daha güçlü Meclis, daha güçlü Hükümetle atılım üzerine atılım yapacağız. Türkiye'nin yıldızı daha da parlayacak” dedi. Başkan Baran, içeriden ve dışarıdan Türkiye’nin yükselişini hedef alanlara karşı en güzel cevabı ise ‘dik duruş’ ile milletin gösterdiğini belirtti. Başkan Baran, “Türkiye’yi ileriye götürürken, bunu değerlerimize sahip çıkarak yapacağız” dedi.

SİSTEM KOLAYLIKLAR GETİRİYOR

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de sohbette, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetimde sadeleşme gelecek. Yeni sistemle işler daha da hızlanacak, bürokrasi daha da azalacak, vatandaşlarımızın devlet dairelerindeki işleri daha da kolaylaşacak. Sistem tamamen vatandaşlar için kolaylıkları getirecek” dedi. Başkanlar daha sonra Atalar Mahallesi’nde bazı ziyaretlerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751