TÜRKİYE ŞAMPİYONASINI AŞAN ATLETLER BALKAN ŞAMPİYONASINDA
 Atletizm Federasyonunun faaliyet programında yer alan Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası 550 erkek, 279 kız olmak üzere, toplam 829 sporcunun katılımıyla Trabzon’da yapıldı. 13-14 Haziran tarihleri arasında yapılan şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler, başarılı bir performans çizdi.

 

SIRBİSTAN’A GİDECEKLER

4 Temmuz’da Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası kadrosuna girmek için mücadele eden mavi beyazlı atletler müsabakalarda kıyasıya mücadele etti. Şampiyonada 110 metre ve 400 metre engellide yarışan Ahmet Zeki Kodalak ile uzun atlamada Serkan Altun Türkiye ikincisi oldu. Altun üç adım atlamada ise Türkiye üçüncülüğü kazandı.

 

ALTI SPORCU BALKAN ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

800 metrede yarışan ve bir ay önce yapılan müsabakalarda Dünya yıldızlar şampiyonası barajını geçerek Kolombiya’da yapılacak olan şampiyonaya katılmayı garantileyen Yener Aras ise şampiyonada Türkiye ikincisi oldu. Kolombiya vizesi alan cirit atma branşındaki bir diğer Büyükşehir Kağıtsporlu Cemil Özcan ise Türkiye ikincisi oldu. Çekiç atmada yarışan Hasan Şişgin üçüncü olurken, 100 metrede yarışan Furkan Ekinci ile 400 metrede yarışan Oğuzhan Benli dördüncü olarak Balkan şampiyonasının kadrosuna seçildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817