Türkiye Şampiyonu Körfez’den Çıktı!

Uğur Yılmaz kendi branşında 16 yarışmacıyı eleyerek birinciliğe yükseldi. Yılmaz 2021 Kasım İspanya Dünya Şampiyonası’nda ise İspanya’da Türkiye’yi temsil edecek  

KÖRFEZ BELEDİYESİ ANTRENÖRÜ

2021 Klasik Fizik Açık Siklet Türkiye Şampiyonası - Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri 3-7 Ekim tarihlerinde Pendik’te gerçekleştirildi. Kendi kategorisinde 16 yarışmacıyı geride bırakan İzmit Yenidoğan'da ikamet eden Uğur Yılmaz birinci oldu. Yılmaz 2021 Kasım İspanya Dünya Şampiyonası’nda ise İspanya’da Türkiye’yi temsil edecek. Aynı zamanda Körfez Belediyesi’nde fitness antrenörü olarak görev yapan Yılmaz güzel haberi paylaştı.

Yılmaz sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunarak, “Bir yarışmayı daha geride bıraktık,yoğunluktan geç saatlere kadar süren çok yorucu ama bir o kadar da keyif aldığım bir yarışma oldu. Sikletimin sert olması güçlü rakiplerle yarışmam da ayrı bir keyif verdi hepsini tek tek tebrik ediyorum. Bu işi gerçekten seviyorum, podyum öncesi sonrası aldığım tepkiler, güzel yorumlar çok motive edici. Daha nice başarılar için elimden geleni yapacağım. Şimdi önümde yakın tarihte Milli takım ile gideceğimiz İspanya-Dünya şampiyonası yarışı var, oradan da güzel bir derece ile dönme hedefim var. Destek olan, yanımda olan, bana inanan, arayan yazan herkese çok çok teşekkür ederim. Canım Annem @songul.yilmazz8 ve artık ailemden dediğim koçum @ertugevrekli ye ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817