Türkiye Yelken Şampiyonasında Körfez Rüzgârı Esti

Türkiye Yelken Federasyonunca Samsun'da düzenlenen Laser Türkiye Şampiyonası da kendi sınıfı olan 4.7 laser Türkiye Şampiyonasın da birinci olarak Körfez’e büyük bir başarı getirdi. Samsun Yelken Kulübünün ev sahipliği yaptığı, 14 ilden 37 kulüp ve 104 sporcunun katıldığı şampiyona 7 gün sürdü. Başarılı bir şekilde Körfez’i temsil ederek birincilik kazanan Ömer Işık’ı Belediye Başkanı İsmail Baran tebrik etti.

 

Başkan Baran, “Hem İlçemiz Adına Hemde Bizler Adına Onur Verici”

 

Spor’un her dalına ve amatör spora desteklerinin her zaman süreceğini belirten Başkan Baran, “Son zamanlar da ilçemizden birçok başarılı sporcular çıkıyor. Böyle genç kardeşlerimizin büyük işler başararak gündeme gelmesi hem ilçemiz adına hemde bizler adına onur verici. Yelken kulübümüzün bu başarısını sadece tek bir kişide sınırlamayarak hocalarımız, malzemecilerimiz ve sporcularımızı bir kez daha tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Karşılıklı Fikir Alışverişi Yapıldı

 

Ayrıca Başkan Baran Yelken Kulübü yetkililerini bilgilendirerek, Yelken Kulübümüz ile ilgili bir çalışma yapmak istediklerini belirtti. Konu hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapılırken, Yelken kulübü yetkilileri Başkan Baran’ın konuya gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.

 

Başkan Baran alınan büyük başarıyı Sporcu Ömer Işık’a verdiği hediye ile ödüllendirdi. Daha sonra çekilen toplu resmin ardından ziyaret sonlandırıldı.

 

Şampiyona sonucunda farklı kategorilerde birinciliği kazanan yarışmacılar ve kulüpleri şöyle sıralandı:

 

Laser Radial genel kategorisi: Çağla Dönertaş (Fenerbahçe Yelken Kulübü)

Laser Radial bayan kategorisi: Çağla Dönertaş (Fenerbahçe Yelken Kulübü)

Laser Radial genç kategorisi: Anıl Çetin (Fenerbahçe Yelken Kulübü)

Standart genç kategorisi: Alp Rodorman (Fenerbahçe Yelken Kulübü)

Laser 4-7 genel kategorisi: Ömer Işık (Körfez Yarımca Yelken Kulübü)

Laser 4-7 bayanlar kategorisi: Ayşenur Orhan (Tekirdağ Yelken Kulübü)

Laser 4-7 junior kategorisi: Yılkan Timunşah (Urla Yelken Kulübü)  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817