TÜRKİYE’DE BURS VEREN TEK BELEDİYE! SONUÇLAR AÇIKLANDI
 KÖRFEZ’İN GELECEĞİ AYDINLIK

Körfez’de Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Türkiye’de eğitime yönelik örnek çalışmalara imza atılıyor. Çağdaş bir kentin çağdaş bireylerle, çağdaş bireylerin ise eğitim ile oluşacağının bilincinde olan Körfez Belediyesi, eğitime destek olmak amacıyla her eğitim-öğretim yılının başında ülkemizin değişik bölgelerinde eğitim gören öğrencilerin eğitimlerine destek sağlıyor. Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerini bu yıl kazanan ve ailesi Körfez’de ikamet eden ve 2700 öğrenciye destek olan Körfez Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında bu sayıyı 2800’e çıkarttı. Yıllık maliyeti 3 Milyon TL olan eğitime katkı paylarını Körfez Belediyesi 6 ay boyunca geri ödemesiz olarak öğrencilerin hesaplarına yatıracak.

EĞİTİMDE KÖRFEZ BELEDİYESİ FARKI
Eğitime yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Körfez Belediyesi ve Günışığı Derneği, ortaklaşa yürüttüğü eğitime katkı projesin de 2 bin 800 Körfezli öğrenciye eğitimlerine katkı sağlayacak. Körfez Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üzerinden sağlanan eğitime katkı desteği için Körfez Belediyesi sitesinden şartları tutan öğrenciler tarafından başvurular yapılmıştı.

ÖĞRENCİLER RESMİ SİTEDEN T.C. KİMLİK NUMARASI İLE SONUÇLARI SORGULAYABİLİRLER

Geleceğin teminatı olan öğrencilere, eğitim – öğretim hayatı boyunca desteğini sürdürecek olan Körfez Belediyesi 4 yıllık devlet üniversitelerinden birinde okuyan ihtiyaç sahibi ve eğitimde katkı payı almaya hak kazanan üniversite öğrencilerine 6 ay boyunca geri ödemesiz olarak maddi destek sağlanacak. Ekonomik zorluklar içinde okumaya çalışan öğrencileri bir nebze de olsa rahatlatacak olan eğitime katkı paylarının sonuçları Körfez Belediyesi’nin www.korfez.bel.tr internet adresinden T.C. kimlik numarası ile öğrenilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817